in

Top Gear Season 22 Episode 3

De heren van Top Gear waren weer ‘ambitious but rubbish’ toen zij gisteravond probeerden om de ambulances van vandaag de dag te verbeteren. Jeremy, Richard en James vonden namelijk dat grote, zware en langzame dieselbusjes niet geschikt zijn voor het vervoeren van gewonden en dus bedachten ze een nieuw soort ambulance.

De drie presentatoren gaan ieder voor een verschillende aanpak, bij May draait het allemaal om comfort terwijl Clarkson juist sneller wilt gaan met zijn sportambulance. Hammond wil voornamelijk dat het verkeer voor zijn ambulance aan de kant gaat en daarvoor heeft hij een bijzondere oplossing bedacht. Zoals gewoonlijk moeten er de nodige challenges overwonnen worden om te bepalen wie de beste ambulance heeft gebouwd.

Tot slot komt Formule 1-coureur Daniel Ricciardo op bezoek om de oude Suzuki Liana rond het Top Gear-circuit te jagen. De goedlachse Australiër wil uiteraard de tijd van Hamilton verbreken, maar bovenal toch van ex-Red Bull coureurs Webber en Vettel.

Video: Top Gear Season 22 Episode 3

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

12H Bathurst 2015 Highlights

12H Bathurst 2015 Highlights

Deze 775 pk Porsche 997 GT2 komt van Magnus Walker en SharkWerks

Porsche 997 GT2 is van Magnus Walker en SharkWerks