in

Top Gear Season 23 Episode 5

We zijn alweer aanbeland bij de vijfde aflevering van Top Gear Season 23 en ik denk dat als je neutraal naar de show kijkt, je niet anders kunt concluderen dat de laatste twee afleveringen helemaal niet onaardig waren. Laten we hopen dat ze deze stijgende lijn doorzetten!

In Top Gear Season 23 Episode 5 krijgen we weer een aantal heerlijke auto’s voorgeschoteld. Chris Harris gaat onvoorstelbaar dwars in de BMW M2 en om de ongekende ‘fun factor van de M2 te meten krijgt hij de gepatenteerde Top Gear Funometer 3000 mee.

Rory Reid stapt ondertussen achter het stuur van de Jaguar F-Type SVR. Hij moet de auto naar Genève rijden voor zijn onthulling op de autoshow, iets wat Norman Dewis ook deed met de E-Type in 1961. Verder zien we Chris Evans de Zenos E10 testen en vergelijkt hij samen met Matt Leblanc de Rolls-Royce Dawn met de Corniche uit 1976.

Video: Top Gear Season 23 Episode 5

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Shit die alleen Corvette Z06 eigenaren zeggen

Shit die alleen Corvette Z06 eigenaren zeggen

Tom coronel wint wtcc in Portugal

WTCC 2016 – Tom Coronel wint in Portugal!