in

Top Gear Season 23 Episode 6

Dit is alweer de laatste aflevering van Top Gear Season 23, een veelbewogen seizoen wat slecht begon maar wel steeds beter werd. Of de samenstelling van presentatoren volgend seizoen nog hetzelfde is valt te bezien, er gaan geruchten dat Leblanc niet meer met Evans wil werken en het feit dat de BBC Harris en Reid meer studiotijd gaf is wellicht een teken aan de wand.

In deze aflevering kruipt Chris Harris achter het stuur van de Honda NSX. Collega Rory Reid is vervolgens in Schotland om de Mustang GT en de viercilinder-turboversie van de Ford Mustang te testen. Je zou misschien verwachten dat Matt Leblanc, als Amerikaan zijnde, achter het stuur van de muscle car zou kruipen maar hij heeft iets beters tot zijn beschikking; de Porsche 911 R!

Verder zien we Chris Evans in de wereld van ‘resto-modding’ duiken en komen Patrick Dempsey en Greg Davies langs voor een rondje in de Mini Rallycross. Ter afsluiting van het seizoen wordt er nog een kleine challenge gehouden; welke presentator kan het verste springen met de Mini?

Video: Top Gear Season 23 Episode 6

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Analyse van last lap incident tussen Rosberg & Hamilton

Analyse van last lap incident tussen Rosberg & Hamilton

Sky-Sports-interviewt-Max-Verstappen

Sky Sports interviewt Max Verstappen na tweede plek