in

Top Gear Season 24 Episode 4

Dit is de Top Gear aflevering waar we allemaal op zaten te wachten, de aflevering met de Bugatti Chiron! Zoals we onlangs al in een korte video zagen was Chris Harris voor deze bijzondere test in Dubai om als allereerste journalist ter wereld de 1.500 pk sterke Chiron aan de tand te voelen. In het eerste gedeelte van deze rijtest verteld Harris alles wat je moet weten over het nieuwe monster van Bugatti en zien we hem met de snelheid van het licht over een landingsbaan blazen.

Iets later in de uitzending spelen Rory Reid, Sabine Schmitz en Chris Harris een vorm van Pacman met drie kleine stadsauto’s, de Renault Twingo, de Volkswagen Up en de Smart. Na dit item keren we nog eenmaal terug naar Dubai om te kijken naar een race, Matt ter land, ter zee en in de lucht vs Chris in de Bugatti Chiron op weg naar de inmiddels beroemde Jebal Jais bergtop.

De studiogast is de Britse rapper Tinie Tempah, hij mocht in de aangepaste Toyota GT86 een rondetijd neerzetten op het kletsnatte Top Gear Circuit. De complete aflevering is zoals jullie gewend zijn van ons hieronder te bekijken.

Video: Top Gear Season 24 Episode 4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Monster Truck Front Flip

Monster Truck maakt onbedoeld een perfecte front flip

Deze-coureur-ging-helemaal-door-het-lint-na-een-crash

Deze coureur ging helemaal door het lint na een crash