in

Top Gear Season 26 Episode 1

Het nieuwe seizoen van Top Gear is van start gegaan en dit zal het kortste seizoen worden in de geschiedenis van de Britse autoshow, slechts vijf afleveringen worden er de komende weken uitgezonden.

In de eerste aflevering van Top Gear Season 26 zoeken Matt en Chris een betere stationwagen dan de zeer ruime en zeer praktische Skoda Superb. LeBlanc en Harris hebben daarom gekozen voor de 690 pk sterke Ferrari GTC4 Lusso en de 550 pk sterke Porsche Panamera Turbo Sport Turismo. Om te bewijzen dat de stationwagens van Ferrari en Porsche net zo gemakkelijk en gezinsvriendelijk zijn als de Skoda, vertrokken Chris en Matt naar Noorwegen voor een roadtrip.

Verderop in de aflevering zien we hoe Rory Reid en Sabine Schmitz op pad gaan met de Suzuki Ignis en de Fiat Panda Cross om Gurlet Hill te beklimmen. Deze heuvel wordt door Ordnance Survey net niet geclassificeerd als een berg, dus moet er een stapel stenen bovenop de heuvel gedumpt worden om de status van Gurlet Hill op te waarderen. Aan Rory en Sabine de taak om naar de top van de heuvel te racen met hun auto’s.

Video: Top Gear Season 26 Episode 1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

WRC 2019 - Rally Sweden Highlights

WRC 2019 – Rally Sweden Highlights

Formule 1 2019 - Highlights eerste testdag Barcelona

Formule 1 2019 – Highlights eerste testdag Barcelona