in

Top Gear Season 26 Episode 2

We zitten al bijna op de helft van Top Gear Season 26, want dit seizoen heeft slechts 5 afleveringen en dit is nummer 2.

De Britse regering heeft een plan om het bedrijfsleven in Groot-Brittannië te versnellen door een hogesnelheidstreinlijn tussen Londen en het noorden te laten rijden. Dit project zal naar schatting ongeveer 56 miljard pond gaan kosten. Chris Harris heeft een beter en goedkoper plan, geef iedereen in Manchester een BMW M5. Of een Mercedes-AMG E63 S.

De rest van deze aflevering bestaat uit een road trip van Chris Harris en Matt LeBlanc (waarom geen Rory!?). De kleine tuk-tuk is een van de populairste voertuigen in Azië en volgens Chris tevens het meest veelzijdige voertuig ter wereld. Om Matt hiervan te overtuigen, die denkt dat een Pickup truck het meest veelzijdig is, heeft Chris twee tuk-tuks gekocht voor een reis door Sri Lanka. Om hun veelzijdigheid te testen wordt er een race gehouden over een theeplantage, deelgenomen aan een polowedstrijd en de beruchtste bergroute van Sri Lanka bedwongen.

De gast van deze week is muzikant Professor Green. De rapper moet met de geprepareerde Toyota GT86 een snelle ronde rijden op het circuit.

Video: Top Gear Season 26 Episode 2

Top Gear Season 26 Episode 2

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *