in

Top Gear Season 27 Episode 5

Deze aflevering van Top Gear is er weer een voor de échte autoliefhebber. Ditmaal geen road trip of rare challenges, maar een aflevering vol racemonsters, sportauto’s en een klassieke Formule 1-auto.

Top Gear Season 27 Episode 5 begint met een item van Freddie Flintoff en Chris Harris. Het duo gaat naar IJsland om deel te nemen aan Formula Off Road, waarbij 1.000 pk sterke offroaders enorme heuvels moeten beklimmen. Freddie mag zo’n monster besturen en Chris is aanwezig als coach, althans dat was de bedoeling.

In het volgende item stapt Paddy McGuinness achter het stuur van de nieuwe Toyota Supra. Voordat het zover is mag Paddy eerst proeven aan de oude Supra, een auto die bovenaan zijn bucket list stond. Natuurlijk wil Chris Harris ook even spelen met de nieuwe Supra, en dus zoekt het duo een circuit op om de Japanse sportauto op zijn staart te trappen.

Hierna geeft Chris Harris razendsnel aankoopadvies, om ons vervolgens een prachtig item voor te schotelen over de Lotus 79. Met deze Formule 1-auto won Lotus het wereldkampioenschap in 1978, zowel bij de coureurs als de constructeurs. Harris duikt in de geschiedenis van de auto en mag zelf ook in de cockpit plaatsnemen.

Video: Top Gear Season 27 Episode 5

Top Gear Season 27 Episode 5

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *