in

Top Gear Season 29 Episode 1

Het 29e seizoen van Top Gear ging afgelopen weekend van start. Vanwege Covid-19 is er deze serie geen studio van waaruit gepresenteerd wordt, maar een drive-in bioscoop met live publiek. Uiteraard met anderhalve meter afstand.

Top Gear S29E01 bestaat uit twee delen, de eerste werd gefilmd ver voor de Covid-uitbraak en dus was er nog geen social distancing te zien. Chris, Paddy en Freddie testen drie nieuwe leaseauto’s, met de regel dat ze de auto’s vierentwintig uur lang niet mogen verlaten. De auto’s in kwestie zijn de Tesla Model 3, Volvo S60 Hybrid en de BMW 330.

Het andere deel van deze Top Gear-aflevering bestaat uit een rijtest van de Ferrari SF90 Stradale, natuurlijk uitgevoerd door Chris Harris. Ferrari’s eerste plug-in hybride heeft een 4.0-liter twin turbo V8-motor en drie elektromotoren voor een gezamenlijk vermogen van 1.000 pk. Chris probeert de SF90 Stradale te temmen op het circuit, met alle hulpmiddelen uit blijkt dat nog niet zo gemakkelijk.

Natuurlijk gaat The Stig ook op pad met de snelste en sterkste straatauto ooit gemaakt door Ferrari. Kan de SF90 het rondenrecord van de 488 Pista verbreken op het Top Gear-circuit?

Video: Top Gear Season 29 Episode 1

Top Gear Season 29 Episode 1

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *