in

Top Gear Season 29 Episode 3

Net als in de voorgaande afleveringen bestaat ook Top Gear Season 29 Episode 3 uit twee langere items. Gepresenteerd vanuit de outdoor drive-in begint S29E03 met een item over huurauto’s, om specifiek te zijn auto’s die je voor 15 euro per dag kunt huren.

De film speelt zich af in Cyprus, omdat daar zogenaamd de goedkoopste huurauto’s in Europa te vinden zijn. Na wat afdingen gaan de heren naar de parkeerplaats om te zien wat hun beperkte budget hen heeft opgeleverd. Freddie kon een Suzuki Jimny huren, Chris Harris een Kia Picanto en Paddy een Ford Focus Cabrio.

De presentatoren krijgen verschillende challenges voor hun kiezen geworpen. Deze lopen uiteen van snelle rondjes rijden op een circuit, een stukje offroad en zelfs een bezoekje aan een skigebied. Wie van de drie heeft de beste huurauto gekozen en welke komt het meest ongeschonden uit de test?

Als geld geen rol zou spelen, wat is dan de beste gezinsauto? In het tweede item van Top Gear Season 29 Episode 3 proberen Chris Harris en Paddy McGuinness deze vraag te beantwoorden. Er zijn tientallen auto’s waaruit gekozen kan worden, maar men heeft het bij de VAG groep gehouden. Chris heeft de nieuwe Audi RS6 Avant uitgekozen en Paddy heeft gekozen voor een Lamborghini Urus. De auto’s worden getest door middel van een ritje naar school op het Top Gear-circuit, gevolgd door een dragrace waarbij ze caravans slepen. Ten slotte doet de Stig één ronde in ieder voertuig om te zien welke het snelste is tegen de stopwatch.

Video: Top Gear Season 29 Episode 3

Top Gear Season 29 Episode 3

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *