in

Top Gear Season 30 Episode 2

Later dit jaar verschijnt de nieuwe James Bond-film in de bioscopen. In aflevering twee van Top Gear Season 30 neemt het trio de beste Bond-auto’s ooit onder de loep. Uit alle museumstukken die tentoongesteld staan in de loods kiezen de presentatoren ieder één Bond-auto die de ‘gewone man’ ook kan betalen.

Verderop in de aflevering test Freddie een Extreme E-rallyauto. Dit nieuwe rallykampioenschap gaat dit jaar van start en racet op vijf plaatsen in de wereld die zijn aangetast door klimaatverandering. Op deze manier wil de organisatie aandacht vragen voor klimaatverandering en duurzame mobiliteit. Maar Freddie wil vooral weten of hij sneller is dan een soort Iron Man!

Tot slot zien we nog een prachtig item van Chris Harris, Paddy McGuinness en twee Italiaanse schoonheden. De heren vergelijken de nieuwe Ferrari Roma met de restomodded Alfaholics GTA-R. Vreemd genoeg zijn beide bolides bijna even duur, bijna, want de 50 jaar oude Alfa is nóg iets duurder. Welke Italiaan zou jij mee naar huis willen nemen?

Video: Top Gear Season 30 Episode 2

Top Gear Season 30 Episode 2

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *