in

Top Gear’s nieuwe presentator

Het ontslag van Jeremy Clarkson bij de BBC is waarschijnlijk het meest besproken onderwerp in de autowereld. De Britse presentator zal niet meer in Top Gear verschijnen en zijn twee collega’s, Hammond en May, hebben al aangegeven geen interesse te hebben om zonder hem verder te gaan.

Het lijkt er dus op dat er na 13 jaar Top Gear een einde komt aan het populaire autoprogramma, althans in zijn huidige vorm. De BBC wil ook in 2016 de show blijven uitzenden, maar met wie en in welke vorm is nog niet bekend. Wij hopen in ieder geval dat het trio Clarkson, Hammond, May, ergens anders onderdak vindt en een nieuwe autoshow gaan presenteren.

Ondertussen haakt iedere photoshopper en videomaker in op de kwestie waardoor er een overvloed is aan Top Gear memes, spoofs en viral video’s. Komiek Russell Brand doet ook zijn duit in het zakje en stelt zichzelf voor als nieuwe presentator. Heb jij nog meer leuke gezien, laat het zien in de comments.

Video: Top Gear’s nieuwe presentator

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Big Muscle - Een Chevy Pick-up geïnspireerd door de Zonda R

Big Muscle – Een Chevy Pick-up geïnspireerd door de Zonda R

Alpina E36 B3 klinkt meesterlijk!

Alpina E36 B3 klinkt meesterlijk!