in

TopCar’s Panamera Turbo GTR Carbon Edition

Van ver lijkt het gewoon een zwarte auto, maar naarmate je dichterbij komt zie je dat de carrosseriepanelen van deze Porsche Panamera Turbo de gloed hebben koolstofvezel. En dan bedoelen we niet een wrapje.

De Russische tuner TopCar heeft voor de Panamera Turbo een zogenaamde ‘GTR Carbon Edition’ ontwikkeld. Wat zoveel wil zeggen als een nieuwe voorbumper, nieuwe spatborden voor en achter, een nieuwe motorkap met grote ventilatieopeningen, spiegelkappen, side skirs, achterbumper, deuren en intrekbare spoiler. Allemaal gemaakt van carbon fiber.

Ook in de cabine zien we dat TopCar de nodige carbon fiber sierstukken heeft geplaatst. Van het rode leer moet je houden, het is niet onze smaak maar wat we wel heel gaaf vinden zijn de gouden 1221 velgen.

De bodykit kost naar verluidt €33.270 en er zijn slechts drie uitvoeringen gemaakt. YouTube-kanaal RoCars trok het exemplaar van Pavel Surov voor hun camera en maakte onderstaande video van de Porsche.

Video: TopCar’s Panamera Turbo GTR Carbon Edition

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

TopCar’s Panamera Turbo GTR Carbon Edition

Reageer op deze video