in

Toto en Susie Wolff zijn verschrikkelijke bijrijders

Toto Wolff trouwde in 2011 met Susie Stoddart, een voormalig coureur uit Schotland. Tussen 2006 en 2012 reed Susie in de DTM voor Mercedes-Benz en in 2014 en 2015 was ze testcoureur voor Williams Formula 1. Heel vaak kwam ze echter niet in actie, het bleef bij vier vrijdagtrainingen.

Toto Wolff is voornamelijk bekend vanwege zijn rol als teambaas het bij Mercedes AMG Petronas Formula One Team. De Oostenrijker is schatrijk geworden met zijn investeringsbureau’s. Wat veel mensen echter niet weten is dat Wolff ook een verdienstelijk amateurcoureur is met een klasse-overwinning in de 24 uur van Nürburgring en 24 uur van Dubai. Daarnaast reed hij races in het in het FIA GT-kampioenschap en het Oostenrijkse rallykampioenschap.

Meneer en mevrouw Wolff kunnen dus allebei aardig sturen, maar als coureur voel je je het prettigst achter het stuurwiel, niet op de passagiersstoel. Dus toen het getrouwde koppel samen over Suzuka mocht rijden in een Mercedes-AMG GT R liepen de emoties hoog op. Doet ons denken aan Augusto Farfus die zijn vrouw Liri meenam voor een rondje Nordschleife.

Video: Toto en Susie Wolff zijn verschrikkelijke bijrijders

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ford Mustang breekt doormidden na crash

Mustang bijna doormidden na crash tijdens straatrace

Ford Focus over de kop

Ford Focus over de kop in Scheivlak