in

Toyota 4×4 Redding Gaat Serieus Fout

All 4 Adventure is een Australisch TV programma waarin Jase & Simon op expedities gaan naar het ruigste terrein van Australië. De twee avonturiers hebben jaren ervaring maar falen hier als een stel beginnende kampeerders.

Toen de eerste Toyota 4×4 truck weg zonk in de modder was de situatie nog niet zo slecht, maar de situatie nam een hele andere ​​wending toen het tij werd en de andere Toyota 4×4 truck ook in de problemen komt. Dat is het laatste wat je wilt wanneer je in de wildernis bent,  “meer dan zes uur verwijderd van de dichtstbijzijnde hulp”.  Zonder vervoer kan de situatie levensbedreigend worden voor het duo en hun cameraman.

De ontknoping staat er helaas niet op, we hadden graag gezien hoe deze avonturiers zich uit deze situatie weten te redden. Hoe ze zich in deze situatie brengen is echter net zo interessant.
Via: Carscoops

Video – Toyota 4×4 Redding Gaat Fout

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tooned - The Mika Hakkinen Story

Tooned – The Mika Hakkinen Story

Max Verstappen blijft imponeren tijdens tests

Max Verstappen blijft imponeren tijdens tests