in

Toyota Prius Fast and Furious Edition

Vorig jaar kocht Tyler Hoover, de man die altijd op zoek gaat naar de goedkoopste auto’s, een Toyota Prius uit 2005 voor slechts $1500. De Prius had een defecte hybride-batterij, maar Tyler verving dit zelf en had de Toyota toen met een leuke winst kunnen verkopen. Dit deed hij niet, hij wilde de Prius ‘cool’ maken.

Er kwamen nieuwe velgen onder, een verlagingsset, nieuwe koplampen en achterlichten, een touchscreen radio en nieuwe bekleding op de stoelen. Als hij hier was gestopt had Tyler een redelijk smaakvolle, mooi opgeknapte Prius die nog wel te verkopen zou zijn. Tyler kreeg het echter op zijn heupen en besloot de hybride opnieuw te spuiten en om de een of andere vage reden wilde hij de beroemde Toyota Supra uit “The Fast and The Furious” namaken. Compleet met striping en achtervleugel.

De Toyota Prius is nog niet af, Tyler wil namelijk dat die NOS-sticker niet voor de lol op de auto zijn geplakt. “Why can’t a Prius have a nitrous kit? You probably think I’m kidding … but I’ve already taken it this far..

Video: Toyota Prius Fast and Furious Edition

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

2018 BMW M5

In dit perfecte gezin rijdt iedereen BMW M5

Halve Volvo

Deze halve Volvo maakt iedereen kotsmisselijk