in

Toyota Supra Mk5 meerdere keren over de kop

De bestuurder van deze Toyota Supra Mk5 zal de engineers dankbaar zijn voor veiligheid van de sportauto. Want ondanks een aantal koprollen en een landing op het dak, kon de Supra-bestuurder het allemaal navertellen.

Het ongeval vond plaats op 8 februari op de Garden State Parkway in New Jersey. De precieze oorzaak van het ongeluk, vastgelegd door een dashcam, staat niet op beeld maar een veel te hoge snelheid speelde zeker een rol.

De Toyota Supra Mk5 komt op de meest rechtse rijstrook het beeld binnen rijden. Vrijwel direct zien we dat de sportauto in de berm terechtkomt, door wat struiken stuitert en uiteindelijk begint te glijden en zijwaarts tegen een soort pijlwagen die er staat om een vrachtwagen met pech te helpen. De Supra wordt gelanceerd, maakt meerdere koprollen in de lucht en landt ondersteboven op de snelweg.

Buiten de Toyota-bestuurder raakte er niemand gewond en het mag een wonder heten dat de bestuurder kon weglopen van de crash.

Video: Toyota Supra Mk5 meerdere keren over de kop

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Financial lease voor wie is deze vorm van leasing interessant

Financial lease: voor wie is deze vorm van leasing interessant?

Fiat X1/9

Deze Fiat X1/9 is vliegensvlug op krappe bergwegen