in

Trailer Fast & Furious 9 (F9)

Een nieuwe trailer geeft ons een eerste inzicht in de negende film in de Fast and Furious-saga, simpelweg F9 genoemd. De video van bijna vier minuten werd met behoorlijk wat bombarie geïntroduceerd, tijdens een concert in Miami.

In het negende deel van de bijna 20 jaar oude franchise zien we Dominic Toretto (Vin Diesel), Letty Ortiz (Michelle Rodriguez), Roman Pearce (Tyrese Gibson), Tej Parker (Chris “Ludacris” Bridges) en Mia Toretto (Jordana Brewster) schitteren op het witte doek. John Cena is het nieuwste lid van de cast en speelt de broer van Dom. Hij is een meesterdief en iets van een huurmoordenaar.

Naast de vaste cast zien we ook Nathalie Emmanuel voor de derde keer aansluiten als hacker Ramsey, samen met Helen Mirren als Magdalene Shaw en Charlize Theron als cyberterrorist Cipher. Han Lue is ook terug, ondanks dat hij aan het einde van F7 dood ging.

F9 verschijnt op 21 mei 2020 in de bioscoop.

Video: Trailer Fast & Furious 9 (F9)

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

World’s Greatest Supercar Drag Race 2019

World’s Greatest Supercar Drag Race 2019

Aston Martin Vantage GT3 rolt op Bathurst

Aston Martin Vantage GT3 rolt op Bathurst