in

Treinhoorn op een Mazda MX-5 is best handig

In een wereld waar steeds groter wordende SUV’s en Crossover’s het straatbeeld domineren, valt een kleine roadster als de Mazda MX-5 niet echt op. Deze bestuurder was het blijkbaar zo zat dat andere bestuurders hem over het hoofd zagen, dat hij een treinhoorn monteerde in zijn eerste generatie MX-5.

De treinhoorn kit bestaat uit een compressor met luchttank en vier shockerXL hoorns. Deze produceren samen een oorverdovend kabaal en dat is best handig volgens deze Mazda-eigenaar. Als andere bestuurders niet goed spiegelen of over hun schouder kijken, drukt hij één keer op de toeter en dan gaat iedereen aan de kant.

Nu kunnen we ons wel voorstellen dat andere bestuurders zich helemaal rot schrikken, wat misschien ook niet goed is want dan krijg je dit soort tafferelen. Twee voorbeelden waarin de MX-5 gebruik maakt van de treinhoorn, zie je hieronder.

Video: Treinhoorn op een Mazda MX-5 is best handig

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron gespot tijdens wintertest!

Klokje rond Citroën C1

Klokje Rond – Citroën C1 met 456.961 km