in

Tug of War blijft geweldig dom!

Met Tug of War video’s blijf je lachen, eerder zagen we al een Ford vs Chevy Tug of War die niet helemaal goed verliep en we hebben zelfs twee dragsters gezien die met een kabel aan elkaar verbonden waren. Vandaag hebben we weer een prachtige Tug of War video!

Een Dodge Ram Cummings diesel wordt vastgebonden aan een Chevrolet Silverado met V8 benzinemotor. Nou wil je bij dit soort spelletjes voornamelijk veel koppel hebben, en dat heeft de Cummings diesel wel. Vanaf het moment dat de ketting strak wordt getrokken heeft de Chevy geen schijn van kans, de Dodge geeft een stoot gas en sleurt de Silverado achteruit. De Chevy bestuurder kan niets anders doen dan vol op de rem stampen en de vernedering ondergaan.

Vooraf scheen de bestuurder van de witte Chevy nogal wat praatjes gehad te hebben en blijkbaar kon hij zijn verlies niet accepteren want achteraf zijn er nog wat klappen uitgewisseld, zo gaat dat in Redneck country!

Video: Tug of War blijft geweldig dom!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nico Rosberg traint om de Bulls te verslaan

Nico Rosberg traint om de Bulls te verslaan

Martin Brundle test de Maserati 250F

Martin Brundle test de Maserati 250F