in

Uber-bestuurder verliest controle en ramt tankstation

Een Uber-passagier in Seattle kreeg de schrik van haar leven toen de Nissan Xterra waarin de 40-jarige vrouw zat een auto ramde en vervolgens dwars door een tankstation vloog.

De bewakingscamera van het Shell tankstation legde het incident vast op film, wat overigens niet zou misstaan in een actiefilm. Door nog onbekende reden raakte de 60-jarige Uber-bestuurder eerst een Honda Accord, waarna de bestuurder waarschijnlijk het gaspedaal intrapte in plaats van de rem waardoor de Nissan als een projectiel over de weg schoot.

De SUV raakte twee benzinepompen en de laatste klap ontaarde in een gigantische vuurbal. De 60-jarige bestuurder was ongedeerd, de 40-jarige passagier had lichte verwondingen en de 35-jarige Accord-bestuurder was zwaargewond maar niet in levensgevaar. De bestuurder moest een bloedmonster afstaan om te bepalen of hij onder invloed was, maar resultaten van deze test zijn (nog) niet openbaar gemaakt.

Via: Jalopnik

Video: Uber-bestuurder ramt tankstation

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Volkswagen Golf op de limiet

Volkswagen Golf op en over de limiet tijdens hillclimb

Skoda Octavia RS Rollenbank

Op de Rollenbank – Skoda Octavia RS