in

Unieke 1979 Mercedes 450SL Stationwagen

Dit hier is een 1979 Mercedes 450SL met 143.000 mijl (230.000 km) op de teller en zoals je ziet klopt er iets niet aan deze auto. De SL werd natuurlijk enkel geleverd als coupé en cabriolet en dit is een stationwagen.

Volgens de advertentie, want de auto staat te koop, spendeerde de vorige eigenaar twee en een half jaar aan het creëren van een tweedeurs stationwagon op basis van de R107 SL. De auto heeft naast de nieuwe carrosserie elektrisch bediende stoelen, een nieuw uitlaatsysteem en 18″ wielen.

Andere aanpassingen omvatten de Pilkington voorruit, licht getinte zijruiten, Europese koplampen en mistlichten, en een Nardi stuurwiel. Het interieur lijkt in goede staat al werken de radio en airconditioning momenteel niet. Er is een aangepaste benzinetank gebouwd die op de plek van het reservewiel ligt, hierdoor is er een vlakke vlakke vloer voor nog meer laadruimte.

Op dit moment staat het hoogste bod op $12.000 en er is geen ‘reserve price’. Iemand geïnteresseerd?

Video: 1979 Mercedes 450SL Stationwagen

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

WRC 2017 - Tour de Corse Highlights

WRC 2017 – Rallye de France Highlights

Dodge Challenger SRT Demon

Dit is de Dodge Challenger SRT Demon met 840 pk