in

Urban Outlaw

We hebben het al eerder gehad over de korte film URBAN OUTLAW, destijds ging het nog om een trailer maar inmiddels is de volledige video van 30 minuten af. Urban Outlaw is een portret van Magnus Walker, de Porsche customizer die hobby veranderde in een obsessie, en obsessie omzette in een succesvolle zaak. Vanuit een werkplaats in Los Angeles verzameld Magnus componenten en delen van donor 911s, om vervolgens unieke vintage Porsche 911’s te bouwen met de passie van Ferdinand Porsche maar op een geheel eigen manier.

Magnus is niet echt de standaard Porsche bestuurder, geen gladgeschoren gezicht met modieuze zonnebril op zijn neus en strakke kleding. Nee, Magnus is meer een Porsche Rebel, met een bijzondere passie en doel voor ogen. Zijn doel is om iedere Porsche 911 tussen 1964 en 1973 te verzamelen en tot dusver mist hij alleen de jongste versie van die groep. In zijn vrije tijd racet hij met de Porsches en blaast hij oude Porsches nieuw leven in. Bekijk de zeer gave documentaire hieronder.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi S4 haalt 418 km/h op Bonneville

Audi S4 haalt 418 km/h op Bonneville

Ferrari 458 Spider vs Jaguar XKR-S Convertible

Ferrari 458 Spider vs Jaguar XKR-S Convertible