in

V8 Supercars 2012 – Townsville Highlights

Niemand minder dan Jacques Villeneuve maakte dit weekend zijn debuut in de V8 Supercars. Bij Kelly Racing vervangt Villeneuve de geblesseerde Greg Murphy. Speciaal voor de deelname van Villeneuve werd de Pepsi Max Holden Commodore van een ander kleurenschema voorzien gebaseerd op zijn helmdesign.

Een ander nieuwtje is dat Vodafone bekend maakte aan het eind van dit seizoen te stoppen als sponsor bij het succesvolle team Triple Eight Engineering, evenals sponsor Tradingpost die stopt als sponsor van Ford Performance Racing.

Jamie Whincup heeft nog steeds de leiding in het V8 Supercars kampioenschap en wil zijn voorsprong natuurlijk graag vergroten. Hiervoor zal hij eerst voorbij polesitter Mark Winterbottom moeten en diens teamgenoot David Reynolds. Of dat lukt zie je in de highlight video’s van beide races.

Video: V8 Supercars 2012 – Townsville Highlights

Race 14

Race 15

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Alfa Romeo TZ3 Stradale Zagato

Alfa Romeo TZ3 Stradale Zagato

Indycar 2012 - Toronto Highlights

Indycar 2012 – Toronto Highlights