in

Vader wordt verrast met een 1955 Chevrolet Bel Air

Iedereen met een camera en een computer kan een video uploaden naar YouTube en advertentie-inkomsten opstrijken. Zo makkelijk is het, maar serieus veel geld verdienen met het maken van video’s is voor maar weinig YouTube-kanalen weggelegd.

Eén van de kanalen die het wel gelukt is, is The Angry Grandpa Channel. Dit kanaal volgt een ​​opa die tegen iedereen loopt te schreeuwen en te vloeken, maar voornamelijk tegen zijn familie. Het kanaal heeft bijna 3 miljoen abonnees en in zes jaar tijd zijn de video’s maar liefst 728 miljoen keer bekeken! Goed voor ongetwijfeld een shitload aan advertentie-inkomsten en dus besloot Michael, de zoon en maker van het kanaal, zijn vader eens flink te verassen.

Angry Grandpa heeft namelijk, zoals iedere man, een droomauto; een 1955 Chevy Bel Air. Toen de opa 16 was had hij namelijk zo’n Chevrolet die hij op een dag uitleende aan zijn zus om mee naar Californië te rijden. Onderweg ging de Bel Air kapot en in plaats van de auto te laten repareren, verkocht ze de Chevy aan een autosloperij om met dat geld haar reis te voltooien… Ik snap meteen waarom deze opa altijd zo boos is.

Michael heeft zijn succes op YouTube grotendeels te danken aan zijn bittere vader en dus besloot hij een 1955 Bel Air voor hem te kopen, in exact dezelfde kleur en specificatie als zijn vader vroeger had. Een prachtig gebaar dat helaas maar voor weinigen is weggelegd. Een ’55 Bel Air in deze staat kost toch al gauw een modaal jaarinkomen, daar moet je hard voor werken en lang voor sparen.

De onthulling van deze droomauto werd uiteraard gefilmd en kun je hieronder bekijken. De video is inmiddels alweer 3,5 miljoen keer bekeken en draagt daarmee bij aan het terugverdienen van de Chevrolet Bel Air. Maar daar zal het Michael ongetwijfeld niet om te doen zijn geweest, als je je vader zo dankbaar ziet is dat onbetaalbaar.

Video: Vader wordt verrast met een 1955 Chevrolet Bel Air

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Kleine roze Toyota Starlet heeft een beresterke turbo wankelmotor

Kleine roze Toyota Starlet heeft een beresterke turbo wankelmotor

Lamborghini Diablo SV met Flame Kit

Deze Lamborghini Diablo SV heeft een Flame Kit