in

Vage beelden van de Koenigsegg CCXR crash in Mexico

En paar weken geleden was een Koenigsegg CCXR betrokken bij een eenzijdig ongeval in Mexico. Na het ongeluk verschenen er twee foto’s van het wrak op internet, en nu zijn er vage beelden van een bewakingscamera aan de overkant van de straat.

In de lage resolutie video zien we hoe de turquoise Koenigsegg al slippend het beeld in komt. De hypercar slaat vervolgens tegen de betonnen voet van een lantaarnpaal, draait om zijn as en komt langs de kant van de weg tot stilstand. De CCXR, gebouwd in opdracht van Sheikh Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al-Thani en later verkocht aan een Mexicaan, heeft flinke schade opgelopen aan de zijkant en voorzijde.

koenigsegg-ccxr-crash-1

De eigenaar is van plan om de schade te laten repareren, wat hoogstwaarschijnlijk betekent dat de CCXR naar het hoofdkantoor van Koenigsegg in Zweden zal worden gestuurd. Overigens zat de eigenaar niet zelf achter het stuur van zijn hypercar, maar zijn vader.

Video: Vage beelden van de Koenigsegg CCXR crash

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ford Mustang GT 5.0 V8 naar topsnelheid

Ford Mustang GT 5.0 V8 naar topsnelheid

Richard Hammond test een Porsche 911 GT3 R

Richard Hammond test een Porsche 911 GT3 R