in

Vaughn Gittin Jr. Drift Nordschleife in Ford Raptor

Formula Drift-kampioen Vaughn Gittin Jr. ging naar de Nürburgring om met zijn Mustang RTR-driftauto wat rubber te verbranden. Helaas regende het en dus nam hij een Ford F-150 Raptor mee over de Nordschleife. Het resultaat is voorspelbaar want natuurlijk gooide de Amerikaanse drifter de pickup truck bij iedere mogelijkheid dwars.

Het oorspronkelijke plan van Gittin was om de hele Nürburgring in zijn Mustang te driften, zoals hij ook al eens deed op het F1-circuit van Barcelona. Omdat het regende kon dit niet doorgaan maar men is van plan om later dit jaar terug te keren, met hopelijk beter weer.

Deze video mag dan wel een goedmakertje zijn, dat wil zeker niet zeggen dat het een saaie clip is. Bedenk zelf maar eens wat je zou doen met een 451 pk sterke Ford Raptor en een compleet lege Nordschleife.

Video: Vaughn Gittin Jr. Drift Nordschleife in Ford Raptor

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari-412-T2-V12-op-Imola

Ferrari 412 T2 V12 jankend over Imola

Volkswagen Golf VR12

Deze Volkswagen Golf VR12 heeft twee VR6-motoren