in

Vaughn Gittin Jr’s 2013 Monster Energy Mustang RTR

Formula Drift-kampioen Vaughn Gittin Jr is verheugd om zijn RTR Drift Team en zijn Monster Energy Nitto Tire Ford Mustang RTR te onthullen. Dit jaar markeert het begin van een nieuw tijdperk voor Vaughn Gittin Jr, in zijn tiende seizoen als professioneel drifter heeft de flamboyante Amerikaan voor het eerst zijn eigen team. Met deze stap verlaat hij dus het Falken Drift Team waar hij de afgelopen jaren voor reed en is hij nu naast coureur ook nog eens RTR-teameigenaar.

De gloednieuwe Ford Mustang RTR is gebouwd door Autosport Dynamics en zal zijn debuut maken tijdens Formule Drift in Long Beach. Daarnaast zal Vaughn opnieuw naar China gaan om deel te nemen aan de World Drift Series, evenals een aantal geselecteerde competities en demonstraties in Europa. Zijn nieuwe Ford Mustang met Ford Racing V8-motor perst er een enorme 845 pk uit terwijl het geheel niet meer weegt dan 1.300 kilo.

In onderstaande video zien we de Mustang RTR voor het eerst in actie, dit weekend komt hij voor het eerst in actie op de baan. Leuk speelgoed toch?

Video: Vaughn Gittin Jr’s 2013 Ford Mustang RTR

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

DRIVE - Mercedes SLS Electric Drive

DRIVE – Mercedes SLS Electric Drive

2013 Lamborghini Gallardo ESP Test

2013 Lamborghini Gallardo ESP Test