in

Verbeter je skills met de Automotive Academy!

Op Autostrada.TV plaatsen we dagelijks video’s van de mooiste en snelste supercars. Met ieder nieuw model worden de auto’s sneller, zuiniger en geavanceerder. Het is voor automonteurs dan ook een interessante tijd, met nieuwe turbomotoren, accupakketten en zelfs waterstofauto’s volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Via de automonteur opleiding van Automotive Academy kun je jouw kennis uitbreiden en op de hoogte blijven van de laatste technieken.

Tientallen jaren geleden bestonden auto’s nog uit mechanische onderdelen en als je een beetje handig was kon je zelf de meeste problemen repareren. Met de spreekwoordelijke steeksleutel en schroevendraaier kwam je al een heel eind. Tegenwoordig zitten auto’s echter bomvol elektronica, geavanceerde rijsystemen en hybride-aandrijflijnen. Hierdoor heb je als monteur veel meer kennis nodig dan vroeger het geval was.

Wil je aan de slag als automonteur dan zal je merken dat garages vragen of je een diploma hebt en voldoende werkervaring. De tijd dat je als handige harry zonder diploma bij een garage kon solliciteren is definitief voorbij. Maar een diploma alleen is niet genoeg, je moet als monteur op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dus is bijscholing erg belangrijk. Je kan dit bijvoorbeeld doen bij Automotive Academy. Je kan daar jouw kennis uitbreiden met een algemene opleiding of een specifieke workshop.

Om ervoor te zorgen dat je alleen opleiding krijgt in onderwerpen waar je nog te weinig van af weet begin je met een niveautoets. Vervolgens wordt er een persoonlijk opleidingsplan opgesteld en hierna kun je direct beginnen met je kennis te ontwikkelen, zowel via e-learning modules als praktijktraining waarbij je met je hoofd onder de motorkap duikt.

Aangezien in de wereld van auto’s de techniek niet stilstaat zorgt Automotive Academy dat ze ook actueel blijven. Deze kennis delen ze weer met de automonteurs die een opleiding komen volgen en zo kun je jezelf jaarlijks blijven ontwikkelen.

Wil je weten of een automonteur opleiding iets voor jou is, bezoek dan snel de site van Automotive Academy. Zo zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste motoren en laatste technologieën voor hybride voertuigen.

Verbeter je skills met de Automotive Academy!

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *