in

Verdomd Listige Bocht

Deze groep toeschouwers bij de Race Rent Cup 2013, die plaatsvond in het zuidoosten van Polen eerder deze maand, kozen een van de beste plekken langs het rally parcours. Niet omdat de diverse rallyauto’s op hoge snelheid of in een dikke drift voorbij vlogen maar omdat ze een voor een in een greppel belande.
De listige bocht stond blijkbaar niet helemaal goed aangegeven in de pace notes, want de krappe bocht in combinatie met de gladheid zorgde ervoor dat een flink aantal deelnemers van de weg raakte in een greppel. Sommige chauffeurs waren in staat om zelfstandig uit de greppel te komen, terwijl anderen een vriendelijke duw van het publiek nodig hadden.

Zoals een reaguurder op YouTube al zei: Rally fans: they’ll laugh and cheer at your misfortune, but then they’ll work their arses off to get you back on the stage! Een selectie van de ongevallen zie je in de vijf minuten durende video hieronder.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Chris Harris Test Mercedes SLS AMG Black Series

Chris Harris Test Mercedes SLS AMG Black Series

Renault Clio RS 200 Turbo vs Toyota GT86

Renault Clio RS 200 Turbo vs Toyota GT86