in

Verkeersruzie op de A30 eindigt met een crash

Deze twee bestuurders op de A30 bij Scherpenzeel gunnen elkaar geen centimeter. De bestuurder van een Opel Corsa wil voorbij aan een Toyota, maar die wil daar niets van weten.

Op het moment dat de Corsa via de rechterbaan passeert en voor de Toyota wil invoegen, geeft de Toyota-bestuurder extra gas en stuurt naar rechts. Hierdoor wordt de Opel in de rondte getikt en klapt tegen de vangrail.

De dashcam-beelden zijn naar de politie gestuurd, die mag bepalen welke bestuurder fout zat. Wat denken jullie, de Opel-bestuurder, de Toyota-bestuurder, of beide?

Video: Verkeersruzie op de A30 eindigt met een crash

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. De Opel is sowieso fout, rechts inhalen en de Toyota reed ook duidelijk te snel om in te voegen achter de vrachtwagen om het Opeltje er langs te kunnen laten, het tikje naar rechts sturen van de Toyota kan ook een schrikreactie geweest zijn… Al met al een zeer flauw weggedrag!
    Wat wil je bewijzen met maximaal 100 km/u?

Reageer op deze video

De crashes van Goodwood Festival of Speed 2021

De crashes van Goodwood Festival of Speed 2021

Hoe rijdt een 700 pk Dodge RAM TRX op de Nederlandse wegen

Hoe rijdt een 700 pk Dodge RAM TRX op de Nederlandse wegen