in

Verlaten Audi R8 V10 Spyder krijgt een poetsbeurt!

Een ongewone vondst van een ‘verlaten’ Audi R8 V10 Spyder kan je wel aan de mannen van WD Detailing overlaten. De Audi is al meer dan 5 jaar niet meer gewassen, waardoor de supercar volledig onder de modder en het puin zit. Zelfs muizen hebben in de R8 huisgehouden…

Na meer dan 4 uur kwijt te zijn aan het bergen van de R8, kan het schoonmaken beginnen. Het interieur en het exterieur wordt aangepakt door WD Detailing. Met hoge druk wordt het exterieur van de Audi schoongespoten, vervolgens kundig gewassen en gepolijst om zijn glans weer terug te geven. Want laten we eerlijk zijn, dat verdient een auto van het kaliber Audi R8.

Kan je niet wachten om een Audi R8 in al zijn glorie te zien, check dan ons artikel waarin een  Supercharged Audi R8 V10 Performance met 900 pk wordt uitgelicht. Wil je weten hoe deze R8 Spyder na jaren stilstaan zijn glans terugkrijgt, scroll dan door voor onderstaande video.

Video: Verlaten Audi R8 V10 Spyder krijgt een poetsbeurt!

author avatar
Marc Redacteur
Autoliefhebber in hart en nieren waar snelheid en brute motorgeluiden het hart sneller van doen kloppen. Favoriete auto; Chevrolet Camaro, maar waardeert ook de sedans van BMW, Audi en Alfa Romeo.
Aventador SVJ vs Huracán Tecnica Dragrace

Aventador SVJ vs Huracán Tecnica Dragrace

BMW M3 Touring vs BMW M8