in

Gymkhana 7 – Wild in the streets of LA

Dit is waar iedereen vandaag op zat te wachten, Gymkhana 7! Na San Francisco zet Ken Block in deze editie ’the city of angels’ op stelten, oftewel Los Angeles.

Afgelopen weekend zagen we al een voorproefje van de auto waarmee Ken Block deze keer rijdt, de Hoonicorn RTR Ford Mustang. Het is een custom build Ford Mustang gebouwd door ASD Motorsports en RTR, het merk van Vaughn Gittin Jr. Onder de kap ligt een 6.7-liter V8 van Roush die 850 pk produceert, het vermogen gaat (uiteraard) naar alle vier de wielen middels een zestraps sequentiële versnellingsbak. Het is een compleet andere auto dan de Ford Fiesta die Block tot dusver gebruikte, maar man wat is dit een brute machine!

We wisten dat Gymkhana 7 iets nieuws zou zijn, anders dan de voorgaande edities en bruter dan voorheen. Maar dat het zo vet zou zijn, nee dat hadden we niet verwacht. Bekijk de 12 minuten durende waanzin hieronder.

Video: Gymkhana 7

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Grote startcrash bij Macau F3-race

Grote startcrash bij Macau F3-race

Kevin Magnussen trapt stevig door met een McLaren 650S

Kevin Magnussen trapt stevig door met een McLaren 650S