in

Lamborghini Huracán met pech vol aangereden door Geely SUV

Stil komen te staan met autopech is altijd vervelend, maar het is helemaal vervelend als je de vluchtstrook niet meer kunt bereiken. Daar sta je dan, midden op de snelweg met de gevarenlichten aan, hopende dat andere bestuurders je op tijd opmerken en van rijbaan wisselen.

Het overkwam deze bestuurder in China, toen zijn Lamborghini Huracán (Performante?) met pech stil kwam te staan op de meest linkerbaan. Gelukkig voor de bestuurder van de Lamborghini is er een opening tussen de auto’s die groot genoeg is om de weg over te steken naar een veilige plek. De Lambo blijft ondertussen achter op de snelweg met zijn gevarenlichten aan.

Dan verschijnt er een SUV in beeld die zich blijkbaar niet bewust is van de gestopte Lamborghini. De bestuurder in de Geely Xingyue doet geen enkele moeite om uit te wijken of te remmen en knalt vol op de gestrande Huracán. De impact van de crash is enorm en de weg raakt bezaait met brokstukken en vloeistoffen.

Waarom de bestuurder van de Geely de gestrande Lamborghini niet opmerkte is een raadsel, maar het moge duidelijk zijn dat de bestuurder zijn aandacht niet bij autorijden had.

Video: Lamborghini Huracán aangereden door Geely SUV

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Audi-R8-LMS-GT2-Nurburgring

Straatlegaal Audi R8 LMS GT2 prototype gespot

bmw-xm-crash

BMW XM crasht op Pikes Peak én pakt record