in

Helmcamera Augusto Farfus op de Nordschleife is geweldig

Augusto Farfus is al jaren fabriekscoureur voor BMW, eerst in het WTCC en sinds 2012 in het DTM. Daarnaast heeft de nodige 24 uurs races op zijn naam staan met BMW, onder andere Le Mans, Daytona, Dubai en Nürburgring. Die laatste race won hij in 2010 met de M3 GT2.

De Braziliaan is dus zeker geen onbekende op de Nürburgring Nordschleife en dit jaar rijdt hij voor Marc VDS Racing Team het VLN-kampioenschap, waaronder de 24 uurs race. Tijdens het eerste VLN-raceweekend bevestigde hij een viziercamera en kroop in zijn Z4 GT3 voor een rondje van 8:10 minuten door de ‘Groene Hell’. Dit was het laatste raceweekend zonder snelheidslimieten op de baan, genieten dus van een vol gas rondje op ’s werelds mooiste circuit!

Overigens heeft Augusto Farfus in het verleden een hilarische video gemaakt waarin hij zijn vrouw meeneemt voor een rondje Nordschleife. Mocht je die video nog nooit gezien hebben, dat is echt een must see!

Video: Helmcamera Augusto Farfus op de Nordschleife

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Verkeersdrempel doet zijn werk

Verkeersdrempel doet zijn werk

Dragracer gooit parachute open recht voor politieagent

Dragracer gooit parachute open recht voor politieagent