in

Vlogger laat Mercedes-AMG G63 van 300m te pletter vallen

De Russische eigenaar van een Mercedes-AMG G63 heeft een helikopter ingehuurd om zijn SUV vanaf een hoogte van 300 meter te pletter te laten vallen.

De jongen achter deze stunt is vlogger Igor Moroz, met 2,8 miljoen volgers op Instagram en een bescheiden YouTube-kanaal met bijna 60K volgers.

Het verhaal achter deze stunt is dat hij en een vriend vochten om een contract, waarbij Moroz beloofde zijn AMG G-Wagen te vernietigen als hij de deal verloor. Zo gezegd, zo gedaan.

De G63 werd in enkele seconden gereduceerd tot een stapel verwrongen metaal. Igor leek weinig moeite te hebben met het vernietigen van zijn Mercedes-AMG G63, mede omdat hij beweert dat de SUV een nachtmerrie was om te bezitten.

Volgens de Rus ging de SUV iedere maand kapot en wilde de dealer de reparaties niet uitvoeren onder de garantie. Natuurlijk had hij de G-Klasse beter kunnen verkopen, maar dat levert geen YouTube- en Instagram-weergaven op.

Video: Mercedes-AMG G63 valt te pletter

 

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Max Verstappen en Alex Albon bespreken seizoen 2019

Max Verstappen en Alex Albon bespreken 2019

Rally Crash Compilatie 2019

De grote Rally Crash Compilatie 2019