in

Vluchtende Peugeot 206 door politie geramd

Op de A12 richting Zoetermeer heeft de Dienst INFRA & OC Oost-Brabant een grijze Peugeot 206 in zicht waarvan de inzittenden betrokken zouden zijn geweest bij een schietpartij. De politie blijft de verdacht eerst rustig achtervolgen tot er genoeg eenheden zijn voor de ‘Benaderingstechniek gevaarlijke verdachten’.

Als er voldoende eenheden in de buurt zijn geeft de achtervolgende politieauto een stopteken. In eerste instantie wordt het stopteken netjes opgevolgd en stopt de Peugeot 206 op de vluchtstrook. Niet veel later bedenkt de bestuurder zich en gaat er, met horten en stoten, vandoor.

De politie besluit de achtervolging per direct te stoppen en gebruikt een PIT-manoeuvre om de Peugeot uit te schakelen. Dat lukt, want de 206 knalt megahard de vangrail. Met getrokken pistolen kunnen de agenten vervolgens de verdachten inrekenen.

Video: Vluchtende Peugeot 206 door politie geramd

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

De Motorsport Crashes van 2022 week 40

De Motorsport Crashes van 2022 week 40

Mercedes-AMG One verbreekt het Nürburgring Nordschleife ronderecord

Mercedes-AMG One verbreekt het Nürburgring Nordschleife ronderecord