in

Vossen Wheels kiest het luchtruim met Mercedes G-Klasse

Hoewel de originele G-klasse in zijn militaire toepassing bedoeld was om elk terrein te overwinnen, verlaten de moderne varianten zelden het asfalt. Dat weerhoudt Mercedes er echter niet van om steeds brutere en sterkere off-road varianten te maken van de G-klasse, zoals de G500 4×42.

Velgenproducent Vossen Wheels besloot deze driedeurs G-Klasse uit te rusten met een HF-3 wielenset en de Mercedes eens te gebruiken waarvoor hij ooit bedoeld was. Scheuren over gravel, door diepe plassen, en geen f*ck geven om het feit dat hij van boven tot onder bedekt is met modder. Er wordt zelfs een klein sprongetje gemaakt, best indrukwekkend voor een 2 ton SUV.

Wat betreft de velgen, die kosten $549 per stuk en kunnen naar smaak gepersonaliseerd worden. De Vossen Wheels HF-3 onder deze G-klasse zijn gepolijst en 22 inch groot.

Video: Mercedes G-Klasse kies het luchtruim

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Fiat Stilo op de rollenbank

Op de Rollenbank – Fiat Stilo 2.4 Abarth

Kan de Porsche 911 Turbo S de Taycan Turbo S aan.

Kan de Porsche 911 Turbo S de Taycan Turbo S aan?