in

Vrachtwagen raakt viaduct en verliest container

In een tijdsbestek van amper een minuut raakte deze vrachtwagen niet één, maar twee viaducten met zijn lading, een scheepscontainer van Hamburg Süd.

De eerste keer dat de container de onderkant van het viaduct raakte, kregen de dashcammer en andere automobilisten een lading puin op hun auto’s. Je zou denken dat de vrachtwagenchauffeur vervolgens wel zou stoppen om te kijken of de container nog goed vast zat en of er iets aan de hoogte gedaan kon worden. Dat deed de chauffeur niet en binnen één minuut raakte de container wederom de onderkant van een viaduct.

Ditmaal bleef de lading niet op zijn plaats, de container schoot los van de trailer en belandde op de snelweg. Terwijl de container al draaiend tot stilstand komt op het asfalt, stuurt de chauffeur zijn vrachtwagen naar de kant van de weg. Iets wat hij na de eerste botsing al had moeten doen.

Je moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als er een auto naast de vrachtwagen had gereden op het moment dat de container losschoot.

Video: Vrachtwagen raakt viaduct en verliest container

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

hre-3d-titanium-velg

Deze HRE 3D-Geprinte Titanium velgen zijn verdomd gaaf!

James May unboxing Toyota Yaris GRMN

James May haalt een Yaris GRMN uit een doos