in

Vrachtwagen rijdt in op stilstaand voertuig

Deze gruwelijke crash vond een paar weken terug plaats op een snelweg in de buurt van Warschau, Polen. Het begon allemaal met een vrachtwagen die zonder reden naar rechts afboog en vol op een stilstaand voertuig inreed die op de vluchtstrook stond.

De dashcam-beelden laten zien dat twee personen bezig waren een lading vast te zetten op de vluchtstrook, toen de vrachtwagen op hun kleine truck afstormde. De persoon in het laadbak sprong letterlijk op het laatst mogelijke moment aan de kant en had geluk dat hij niet geraakt werd door het overige verkeer.

Volgens een politiewoordvoerder had de bestuurder in de vrachtwagen niet gedronken en was er geen bewijs dat hij was flauwgevallen of iets dergelijks. “Nothing happened to anyone, the event was classified as a collision,” aldus de politiewoordvoerder.

Als de bestuurder niet heeft gedronken en er geen medische verklaring is voor dit ongeluk, dan moet hij wel met andere dingen bezig zijn geweest. No way dat je zomaar op een stilstaand voertuig op de vluchtstrook knalt.

Video: Vrachtwagen rijdt in op stilstaand voertuig

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

WRC 2019 - Rally de France Highlights

WRC 2019 – Rally de France Highlights

Dodge Demon haalt 340 kmh op lege landingsbaan

Dodge Demon haalt 340 km/h op lege landingsbaan