in

Vrouw in BMW raakt wielrenner tijdens ronde van Lombardije

Max Schachmann van Bora Hansgrohe kwam in botsing met een BMW die het parcours op was gereden tijdens de ronde van Lombardije. De Duitse kampioen kon toch nog naar de finish rijden en werd zevende. Na afloop bleek dat Schachmann zijn sleutelbeen gebroken heeft door het incident.

Schachmann probeerde tijdens een korte afdaling de SUV links in te halen. Precies op dat moment leek de vrouw in de gaten te hebben dat er iets mis was en stuurde naar links een zijstraat in. Schachmann was kansloos en kon de auto niet meer ontwijken.

De Internationale Wielerunie UCI is een onderzoek gestart naar de omstandigheden van het ongeval. “Koersen op de WorldTour-kalender zijn van het hoogste niveau. Het parcours moet te allen tijde afgesloten zijn.” Hoe de vrouw toch het parcours wist te betreden met haar BMW is dus nog een vraagteken.

Video: Wielrenner aangereden door vrouw in BMW

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Alle Koenigsegg-bolides bij elkaar

10 verschillende Koenigsegg-bolides bij elkaar!

NASCAR 2020 - Daytona Road Course Highlights

NASCAR 2020 – Daytona Road Course Highlights