in

Vrouw kan niet parallel parkeren in gigantische parkeerplek

Zonder denigrerend te doen, ik denk dat mannen over het algemeen beter kunnen parkeren dan vrouwen. Wellicht is het een vertekend beeld, maar bij de parkeer fails die wij hebben gezien zat er meestal een vrouw achter het stuur. Ook in deze video zien we een vrouw achter het stuur van een Toyota Camry zitten, zij is zo slecht in parallel parkeren dat je bijna medelijden met haar krijgt.

Parallel parkeren kan heel lastig zijn als de ruimte klein is, en dan moet je hem ook nog netjes langs de stoeprand zetten. Maar in deze video, gefilmd in Portland Amerika, is de parkeerplek werkelijk gigantisch. Daar kun je een bestelbus nog  met gemak in parkeren. Desalniettemin heeft deze vrouw bijzonder veel moeite om de auto netjes naast de stoeprand te parkeren wat voort hilarische beelden zorgt. Uiteindelijk kiest ze er zelfs voor om weg te rijden en een nieuwe plek te zoeken, dat is bijzonder optimistisch want een grotere parkeerplek kun je haast niet vinden.

Video: Vrouw kan niet parallel parkeren

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Petrolicious - Ferrari 312PB

Petrolicious – Ferrari 312PB

Nissan GT-R Nismo te hardcore als dagelijkse auto

Nissan GT-R Nismo te hardcore als dagelijkse auto