in

Vrouw probeert SUV door brandgang te persen

De twee instrumenten waar je het meest op moet vertrouwen in de auto zijn je ogen. Die registeren de omgeving, de afstand en de beschikbare ruimte. Dat deze Taiwanese dame daar niet op vertrouwd is duidelijk, zij wilde een kortere weg te nemen, wat er ook gebeurt.

Een bewakingscamera registreerde hoe de vrouw door een krappe en volle brandgang reed, over en tegen meerdere scooters. De vrouw wilde duidelijk haar nederlaag niet toegeven want in plaats van achteruit te rijden en een andere route kiezen rijdt ze gewoon door, met als gevolg veel schade aan de geparkeerde tweewielers en haar SUV.

Uit een verslag bleek dat de brandgang slechts 3 meter breed is, en de afstand tussen de gele lijnen minder dan 1,5 meter. Bij voorbaat dus een kansloze missie, of de vrouw aansprakelijk is gesteld voor de schade is niet bekend.

Video – Vrouw probeert SUV door brandgang te persen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche Launch Fail

997 Turbo S Launch Fail

XCAR Zegt BMW M235i maakt M2 overbodig

XCAR Zegt BMW M235i maakt M2 overbodig