in

Vuilniswagen schampt trein op spoorwegovergang

Op dinsdag 10 maart maakte de chauffeur van een vuilniswagen een hele domme beslissing. Hij besloot om met zijn vuilniswagen over te steken toen de rode lichten van de spoorwegovergang al brandden.

Omdat er een file stond na de spoorwegovergang stak de achterkant van de vuilniswagen nog over het spoor. De chauffeur was zich duidelijk bewust van dit feit, want we zien dat hij zo dicht mogelijk achter de bestelbus voor hem gaat staan. Op een gegeven moment lijkt hij zelfs op het punt te staan uit te stappen.

Uiteindelijk wordt een aanrijding maar net voorkomen, echter schampt de trein wel de achterkant van de vuilniswagen met schade tot gevolg. Dit had heel anders kunnen aflopen. Omdat ProRail van beroepschauffeurs verwacht dat zij dit soort slechte keuzes niet maken, heeft ProRail aangifte gedaan tegen deze chauffeur.

Video: Vuilniswagen schampt trein op spoorwegovergang

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Scheldende Chevy-bestuurder

Scheldende Chevy-bestuurder let niet op

4 uitlaten direct op de motor

Garage 54 installeert 4 dempers direct op de motor