in

VW Golf GTD doet gevaarlijk inhaalactie op de A6

Bestuurders van snelle Golf’s laten zich de afgelopen weken niet van hun beste kant zien. Zagen we vorige week nog een Golf GTI-bestuurder die woest werd, nu is het een Golf GTD die een gevaarlijke inhaalactie plaatste op de A6 richting Lelystad.

Deze dashcam-video is afkomstig van een bestuurder die met zijn gezin op de linkerbaan reed. De snelheid waarmee de dashcammer (Tesla?) het overige verkeer inhaalde was tergend langzaam en in plaats van te wachten, ging de Golf-bestuurder er links, half over het gras, langs.

Een levensgevaarlijke inhaalactie want met 2 wielen in het gras is de kans op een slip aanzienlijk en dan was dit heel anders afgelopen. Dat gezegd hebbende, de dashcammer had ook niet onnodig links moeten rijden want er ontstond een ware file achter hem. Als je niet harder dan 100 km/h wil rijden, blijf dan rechts rijden.

Video: VW Golf GTD doet gevaarlijk inhaalactie op de A6

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

NASCAR 2020 - Bristol Playoff Race Highlights

NASCAR 2020 – Bristol Play-off Race Highlights

Ferrari F8 Tributo racet tegen McLarem 720S

Ferrari F8 Tributo racet tegen McLarem 720S