in

W Motors Lykan Hypersport Promo

W Motors is de naam van de eerste Arabische supercarbouwer, de Lykan Hypersport is hun eerste creatie. De in Libanon geboren Ralph R Debbas is de man achter de hele operatie en om de Lykan Hypersport van de grond te krijgen werkt hij samen met een aantal gerenommeerde Europese bedrijven.

Zo heeft hij de hulp ingeroepen van onder andere Magna Steyr en tuner RUF, laatstgenoemde geeft de Lykan een Twin Turbo boxermotor met 750 pk en 960 Nm koppel. De motor wordt gekoppeld aan een sequentiele zesbak of een zeventraps PDK versnellingsbak. De body is geheel gemaakt van Carbon Fiber waardoor het gewicht van de auto laag blijft, 1380 kilogram.

Het sprintwerk is ook wel in orde, 0-100 km/h in 2,8 seconden, 0-200 km/h in 9,4 seconden en een topsnelheid van 380 kilometer per uur. Er worden slechts zeven exemplaren gemaakt met een prijskaartje van 3.4 miljoen dollar, daarnaast krijg je bij aanschaf ook nog een Special Edition Cyrus Klepcys horloge cadeau ter waarde van $200.000.

Onderstaande video toont de eerste actiebeelden van de W Motors Lykan Hypersport op een circuit. Wat vinden jullie ervan, maken of kraken?

Video – W Motors Lykan Hypersport Promo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Honda Bestuurder Overleeft 320 km/h Crash

Honda Bestuurder Overleeft 320 km/h Crash

Dario Franchitti Tribute

Dario Franchitti Tribute