in

Waar moet je op letten als je een klassieke Porsche 911 koopt

De Porsche 911 is misschien wel de meest iconische supercar aller tijden. De meeste mensen die in de markt zijn voor een 911 kopen een nieuw exemplaar, maar het komt ook steeds vaker voor dat men een klassieke 911 koopt als belegging. De prijzen van klassieke supercars stijgen werkelijk de pan uit en ze renderen een stuk beter dan die paar procent rente op de bank.

Vanuit het oosten komt er steeds meer interesse in klassieke auto’s, Rusland is bijvoorbeeld een grote afzetmarkt en ook in China is er een groeiende vraag naar klassiekers. Mocht je het kunnen betalen is het dus zeker geen onverstandige keuze om een klassieke Porsche 911 te kopen, niet alleen omdat het goede investering is maar ook omdat het een prachtige auto is. Maar waar moet je dan op letten als je zo’n auto koopt?

Hagerty Classic Cars heeft een video gemaakt met tips waar kopers op moeten letten bij aanschaf van een klassieke 911. Zoals verwacht is roest een grote boosdoener maar ook de motor verdient de nodig aandacht. Voor liefhebbers en geïnteresseerde is deze informatieve video van een Porsche 911 2.4 S een must see.

Video: Waar moet je op letten bij een klassieke Porsche 911

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Ik heb een mooie erfenis gekregen en kan nu eindelijk mijn droomauto kopen: een klassieke Porsche 911. Echter weet ik niet precies waar ik op moet letten en ik wil wel graag een goed onderhouden model. De video komt goed van pas! Bedankt hiervoor!

Reageer op deze video

Jay Leno's Garage - 1967 Bertone Pirana

Jay Leno’s Garage – 1967 Bertone Pirana

ETS Nissan GT-R heeft record terug op de 1/4 mijl

ETS Nissan GT-R heeft record terug op de 1/4 mijl