in

Wat zit er achterop deze Ferrari F8 Tributo?

Shmee heeft meer dan 3.000 mijl op zijn blauwe GTC4Lusso gezet en om dat te vieren reed hij naar Ferrari’s hoofdkwartier in Maranello. Logischerwijs waren de straten bezaaid met Ferrari’s, maar het is de nieuwe F8 Tributo die de meeste aandacht trekt.

Een in camouflage gewikkeld model wordt halverwege de video gespot, opvallend aangezien de F8 Tributo al lang en breed onthuld is. Tegen het einde van de video zien we echter nog een F8, met een enorm apparaat achterop. Het heeft vrijwel zeker te maken met emissies omdat de uitlaat erop aangesloten is. Zou Ferrari nog wat last minute aanpassingen moeten doen aan hun krachtigste V8-motor ooit ontwikkeld?

Wat de bedoeling ook is van deze emissietest, het is in ieder geval een opvallende verschijning met dat ‘ghostbusters apparaat’ achterop. De 720 pk sterke F8 Tributo verschijnt over een paar maanden bij de dealers.

Video: Wat zit er achterop deze Ferrari F8 Tributo?

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

NOS in Fast and Furious Toyota Prius

Man installeert NOS in ‘Fast and Furious’ Toyota Prius

Indy Lights Crash Freedom 100

Brute Indy Lights crash op Indianapolis