in

What if: Bugatti Veyron Super Sport vs Nissan GT-R AMS Alpha 12+

De Nissan GT-R AMS Alpha 12+ en de Bugatti Veyron Super Sport zijn in rechte lijn twee van de snelst accelererende auto’s ter wereld. Beide auto’s hebben meer dan 1200 pk, vierwielaandrijving en een topsnelheid van meer dan 400 kilometer per uur. De AMS Alpha 12 haalt zijn vermogen uit een V6 Twin Turbo terwijl de Veyron Super Sport een W16 met 4 turbo’s nodig heeft.

De kans dat deze auto’s naast elkaar staan voor een dragrace is nihiel en daarom heeft Dragtimes een What If video gemaakt. Er zijn twee video’s naast elkaar gezet waarin beide auto’s vanuit stilstand accelereren naar indrukwekkende snelheden. We zien dat de AMS Aplha 12 enorm snel is, hij zit 2 seconden eerder op 3oo km/h dan de Veyron Super Sport en gaat met gemak richting de 370 km/h.

We hopen dat er in Rusland iemand is die dit jaar zijn Veyron naast de AMS Alpha 12+ zet op de strip van Dragtimes, deze race moet namelijk gewoon in het echt verreden worden!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Golden State Warriors gooien Audi S5 vol popcorn

Golden State Warriors gooien Audi S5 vol popcorn

Ferrari 430 Scuderia Review

Ferrari 430 Scuderia Review