in

Widebody Mercedes-AMG C63 S is een 700 pk sterke markeerstift

Als je het kenteken PJ-573-T in Google intikt dan komt er een deftige, blauwe Mercedes-AMG C63 S naar voren. Maar dat was in 2018, want sindsdien heeft deze auto heel wat transformaties doorgemaakt, zoals te zien is bij onze collega’s van Autogespot.

Zoals gezegd was deze C63 S oorspronkelijk blauw, maar daarna volgde oranje, rood en nu een markeerstift groen/gele kleur. Door de jaren heen kwamen er ook wat cosmetische aanpassingen, zoals een widebody kit, een Darwin Pro glazen motorkap en een grote achtervleugel. De twin turbo V8-motor kreeg nieuwe downpipes en een tune waardoor het vermogen steeg naar 700 pk.

Tijdens de StreetGasm Ride Out, Spring Event, Cars & Sushi en Voorjaarsrit was de auto te zien met YouTuber Don de Jong achter het stuur. Smaakvol vinden we de C63 S niet geworden, maar het is wel een bruut apparaat.

Video: Widebody C63 S is een 700 pk sterke markeerstift

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

G63 AMG maakt sprong van 27 meter

1.000 pk G63 AMG maakt sprong van 27 meter

Zo vraag je een Nederlands kenteken aan

Zo vraag je een Nederlands kenteken aan