in

Wie is de aso in deze dashcam-video uit Papendrecht?

In dashcam-video’s zien we vaak dat er meestal twee partijen schuldig zijn. Een bumperklever is fout, maar een linksplakker ook. Iemand die een remtest geeft is fout, maar meestal is daar ook iets aan voorafgegaan.

In deze video van de Telegraaf zien we een bestuurder in Papendrecht die in alle vroegte op pad is. Desondanks heeft de bestuurder nogal haast en als hij een vrachtwagen nadert zegt hij: “Wegwezen jij, idioot… wij hebben haast! Weg!” Op het laatste moment besluit de vrachtwagenchauffeur echter toch de afslag te nemen en ziet de dashcammer daarbij over het hoofd.

Wat de vrachtwagenchauffeur doet is niet goed want hij gaat over een verdrijvingsvlak, maar de dashcammer probeert zichzelf er ook wel erg snel tussen te drukken. Het resulteert uiteindelijk in een kleine botsing en dat had door beide partijen voorkomen kunnen worden.

Wat is jullie mening hierover? Laat het ons weten in de comments!

Video: Wie is de aso in deze dashcam-video uit Papendrecht?

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De 6-rotor BMW M6 duikt weer op

De unieke 6-rotor BMW M6 duikt weer eens op!

Lamborghini Huracan STO vs Porsche 992 GT3

Lamborghini Huracan STO vs Porsche 992 GT3